Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.
  • CNC turning parts
  • CNC milling parts
  • Sheet metal parts

Kalayan pangalaman langkung ti 15 taun di bidang manufaktur sareng perdagangan internasional, Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. mangrupikeun supplier profesional Cina dina mesin CNC, mesin presisi, alat-alat otomatisasi, casting, penempaan, klep sareng pas, jst.
Dumasar kana dukungan téknis anu kuat, kontrol kualitas ketat sareng jasa éfisién, produk kami salawasna diapresiasi ku klien ti sababaraha nagara, sapertos Trutzschler, iGuzzini, SafeFire, FujiXerox, Ghrepower, Reco jsb.
Ayeuna, kami siap janten pasangan dipercaya anjeun dina sababaraha industri!

  • Kapal terbang
  • Mobil
  • Motor
  • Kapal cai
  • Ngalatih
  • Sapédah
  • Mesin
  • Jati
  • Éléktronika
  • Alat-alat laboratorium
  • Parabot fotografi
  • Pangwangunan
  • Alat Perminyakan
  • Robot
  • Alat médis
  • Alat optik
  • Parabot kabugaran
  • Diterangkeun cahaya
  • Aeroangkasa sareng pertahanan
  • Aerogenerator
  • Klep & pipa

OUZHAN

Téhnologi Ngolah

Mesin mangrupikeun akar industri, nyandak unggal bagian sacara serius, sareng urang bakal ngarobah dunya.

tingali langkung